DIGINET BLOG

– – – – – – – – – – – – –
Nasveti in novice iz področja spletnih strani, spletnih trgovin, SEO optimizacije, grafičnega oblikovanja, oglaševanja, področja domen, spletnega gostovanja ‘ipd.’ …

Izdelava grafične podobe

Grafična podoba je ogledalo vašega podjetja. Z odlično zasnovano in izdelano celostno grafično podobo boste svetu pokazali in predstavili odlične vrednote vašega podjetja. 4 ključne komponente so pomembne za uspešno predstavitev podjetja in sicer ime podjetja, logotip podjetja, tipografije in barve. V kolikor imate kakovostno zasnovano ter oblikovano celostno grafično podobo si lahko v veliki meri povečate prepoznavnost in učinkovitost vaše dejavnosti v svetu.

Kaj je grafično oblikovanje? Grafično oblikovanje je ustvarjalni proces – najbolj pogosto vključujejo stranko in oblikovalca in se običajno zaključi s produkcijsko obliko. Pri grafičnem oblikovanju se uporabljajo različne metode za ustvarjanje in združevanje besed, simbolov, slik, da bi ustvarili vizualno predstavitev idej in sporočil. Spletne strani predstavljajo prvi stik z obiskovalcem, zato ga mora grafika pritegniti in prepričati že na začetku. Razmišljajte o mooderni spletni strani, ki bo s preglednostjo in enostavno navigacijo pritegnila obiskovalce. Pomembno je, da oblikovalec spletne strani upošteva zamisli in želje naročnika in, da vedno sledimo najmodernejšim grafičnim smernicam izdelave spletne strani. Z grafičnim oblikovanjem ustvarjamo novo vizualno identiteto, hkrati pa vam nudi podporo vaši že obstoječi blagovni znamki. Zagotoviti vam mora celovite in profesionalne grafične rešitve. Zavedati se je potrebno, da je podoba prvi in najmočnejši element, ki privabi vašo bodočo ali aktualno stranko. Zato je pomembno, da je grafična podoba narejena z največjo mero kreativnosti. Imamo mnogo svežih idej, vse pa podkrepimo s tehničnim znanjem, ki je rezultat dolgoletnega usposabljanja in pridobljenih izkušenj. V kolikor ste se v vašem podjetju naveličali stare celostne podobe, ki hkrati ne daje zadostnih rezultatov na trgu ali pa je morda še nimate, vabljeni v našo družbo, kjer vas čaka zadovoljstvo in odličen rezultat! Ponudimo vam lahko tudi moderno oblikovan inovativen logotip, ki bo odlično zastopal vaše podjetje.

V Smart up omogočamo grafično oblikovanje na nižji in visoki kakovostni ravni.

V kolikor želite lahko prispevek delite med svoje prijatelje.

KATEGORIJE BLOGA –