REFERENCE SPLETNIH STRANI

– – – – – – – – – – – – –
Samo najboljše, najlepše in za fer ceno je lahko optimalno za uspešen spletni nastop. Zato izberite tudi vi Diginet d.o.o.!

ZADNJE REFERENCE SPLETNIH STRANI

Reference spletnih strani, ki vam jih predstavljamo so odraz naše aktualne ponudbe, ki jo predstavljamo na spletnem mestu www.digi-net.si. Izdelava spletnih strani, ki so nekaj posebnega že na prvi pogled ter odražajo vse elemente predstavljenega podjetja je naša velika prednost. Ponosni smo na svoje delo, ki ga opravljamo z vso predanostjo do naših strank. Najpomembnejše za nas je obojestransko zadovoljstvo ne glede na končno ceno oziroma vrednost spletne strani. Prikazane reference spletnih strani so izdelane s CMS sistemom. CMS sistemi, ki jih omogočamo za izdelavo spletnih strani ali trgovin so WordPress, Drupal, Joomla, Magento in Wix.

1.

Spletno mesto: www.solaharmonike.si

Spletna stran je namenjena predstavitvi glasbene dejavnosti, ki jo nudi svojim strankam Martin Težak, ki je leta 2010 bil razglašen za absolutnega svetovnega prvaka. Specializirana šola harmonike je namenjena vsem generacijam. Vabljeni k ogledu izdelane strani.

Naročnik spletne strani: Martin Težak
Status: Dokončana

2.

Spletno mesto: www.racunovodstvospica.si

Računovodstvo Špica d.o.o. je moderno in dinamično zasnovan računovodski servis z močno in strokovno mrežo strokovnjakov (revizorji, računovodje, pravniki, stečajni upravitelji, pooblaščeni preizkušeni računovodje, davčniki).

Naročnik spletne strani: Špica d.o.o.
Status: Dokončana

3.

Spletno mesto: www.dekorpanel.eu

Podjetje Dekorpanel d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2014 z namenom proizvodnje in trženja dekorativnih panelov za vhodna vrata. Dekorpanel d.o.o. je postalo prvo tovrstno slovensko podjetje, ki trži dekorativne panele pri nas, Avstriji, Hrvaškem in Italiji.

Naročnik spletne strani: Dekorpanel d.o.o.
Status: Dokončana

Tudi vaša je lahko med NAJLEPŠIMI

4.

Spletno mesto: www.oozmetlika.si

Od vsega začetka je poslanstvo OOZ Metlika, da lokalnim obrtnikom in podjetnikom nudijo vso potrebno podporo, ki jo potrebujejo za lažje, boljše in enostavnejše poslovanje. Svetujejo, informirajo, zastopajo, izobražujejo, skratka pomagajo lokalnim obrtnikom po najboljših močeh.

Naročnik spletne strani: OOZ Metlika
Status: Dokončana

5.

Spletno mesto: www.bkm.si

Podjetje BKM, Bezek Dušan s.p. je bilo ustanovljeno leta 1999. Iz materialov PVC, ALU, STEKLO in LES ugodijo vsem željam strank, ki si želijo varnost, čudovit dizajn in toplotno učinkovitost svojega doma ali katerega koli drugega objekta z vrati in okni najvišje kakovosti. Vabljeni k ogledu.

Naročnik spletne strani: Bezek Dušan s.p.
Status: Dokončana

6.

Spletno mesto: www.dekorativnikamen.si

Kamnite obloge Muren, Matjaž Muren s.p. je podjetje, ki vam nudi bogato paleto najkvalitetnejšega umetnega dekorativnega kamna na trgu po zelo ugodnih cenah. Ob kamnitih oblogah pa vam v podjetju nudijo tudi več kot 100 vrst vinilnih talnih oblog ter nakup in montažo 3D panelnih ograj.

Naročnik spletne strani: Matjaž Muren s.p.
Status: Dokončana

Reference spletnih strani TIPSKE izdelave

7.

Spletno mesto: www.steklarstvo.net

Steklene predelne stene, drsna, nihajna in klasična vrata, stekleni nadstreški, steklene ograje, tuš kabine, ogledala, steklene kuhinjske obloge, zimski vrtovi … Vabljeni k ogledu spletne strani s steklarsko ponudbo, ki vam jo nudi podjetje Dekorpanel.

Naročnik spletne strani: Dekorpanel d.o.o.
Status: Dokončana

8.

Spletno mesto: www.panelneograje.net

V ponudbi panelnih ograj na trgu se kupci najpogosteje odločajo za 3D panelne ograje. V podjetju Muren so se zato specializirali tako za ponudbo, ki jo omogočajo kakor tudi vgradnjo 3D panelnih ograj. Izstopajo po kvaliteti in cenovni dostopnosti panelnih ograj.

Naročnik spletne strani: Matjaž Muren s.p.
Status: Dokončana

9.

Spletno mesto: www.cncspica.si

CNC ŠPICA nudi visoko kvalitetno obdelavo materialov ter izdelavo najrazličnejših izdelkov. Od vaše ideje vas lahko pospremijo tudi do povsem unikatnega končnega izdelka. V CNC Špica stružijo vse vrste materialov od jekla do aluminija.

Naročnik spletne strani: Špica d.o.o.
Status: Dokončana

Diginet d.o.o. nudi SPLETNE STRANI

10.

Spletno mesto: www.glasbena-sola-lipicnik.si

Glasbena šola Lipičnik v letu 1993 prvikrat odpre svoja vrata v dolenjski prestolnici Novem mestu. Glasbeno šolo Lipičnik vodi multiinstrumentalist, glasbeni producent in avtor mnogih uspešnic Jani Lipičnik.

Naročnik spletne strani: Zavod GŠ Lipičnik
Status: Dokončana

11.

Spletno mesto: www.kramaric.si

Steklarstvo Kramarič ob široki ponudbi steklarskih storitev, nudijo tudi proizvodnjo pvc certificiranih profilov za pasivno gradnjo oken in vrat proizvajalca Salamander ter linij alu stavbnega pohištva.

Naročnik spletne strani: Stanko Kramarič s.p.
Status: Dokončana

12.

Spletno mesto: www.pribaokna.si

Podjetje PRIBA OKNA d.o.o., je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2001. Ustanovitelja podjetja sta zakonca Barbara in Primož Štefanc. Nudijo široko ponudbo pvc in alu stavbnega pohištva.

Naročnik spletne strani: Priba okna d.o.o.
Status: Dokončana

Diginet d.o.o. nudi SPLETNE STRANI

13.

Spletno mesto: www.poroka-klevevz.si

V Grajskem parku Klevevž v osrčju Dolenjske nudijo bodočima ženinu in nevesti, da okronata svojo ljubezen v posebnem ambientu v simbiozi z naravo. V podjetju Diginet d.o.o. smo na željo naročnika izdelali kratko prisrčno spletno predstavitev.

Naročnik spletne strani: Anja Rumpret
Status: Dokončana

14.

Spletno mesto: www.tesarstvo.com

Nizkoenergijske in pasivne hiše postajajo vse bolj priljubljen standard gradnje v Sloveniji, saj izgradnja tovrstnega objekta nudi lepe prednosti pred gradnjo standardnih hiš. Za tesarstvo Dovč smo izdelali spletno stran, ki si jo lahko ogledate na povezavi spodaj.

Naročnik spletne strani: Matjaž Dovč
Status: Dokončana

15.

Spletno mesto: www.dolorpack.com

Dolorpack vam pomaga na poti do lastne blagovne znamke. Realizirajo tako rekoč vaš potencial, vaš talent in vaše skrite želje postavijo na pravo in vidno mesto. Ni težko, da vaš talent in ideje dobijo obliko, da zaživijo!

Naročnik spletne strani: Baton d.o.o.
Status: Dokončana