Zaupajte izdelavo svoje nove strani podjetju Diginet d.o.o. Za vas bomo pripravili odlično spletno rešitev, ki bo navdušila vas in vaše obiskovalce spletne strani. Začnite svoj posel s partnerjem, ki vam bo pomagal do hitre, učinkovite in najlepše profesionalne spletne strani za najnižjo ceno. Izkoristite naših 10 let kjer nudimo 50% popust na izdelavo nove spletne strani ali spletne trgovine!

Spletne in poslovne rešitve

Home Spletne in poslovne rešitve
Izdelava spletnih strani in optimizacija spletne strani

Spletne strani + SEO

Podjetje DIGINET D.O.O. nudi enkratne spletne in poslovne rešitve. Da so naše spletne strani med najlepšimi na svetu se lahko prepričate na lastne oči. Ob tem nudimo najugodnejše vzdrževanje, vaša stran pa bo gostovala na LiteSpeed okolju!

Izdelava spletne strani
Izdelava spletnih strani s priznanimi strokovnjaki, ki vam z dolgoletnimi izkušnjami na področju oblikovanja spletnih strani nudijo najboljše rešitve. Tu smo zato, da uresničimo vsa vaša pričakovanja in za vas izdelamo najlepšo ter učinkovito spletno stran z minimalnimi stroški!
Povpraševanje
Izdelava spletne trgovine
Natančna in hitra izdelava spletnih trgovin kjer uresničimo vsa vaša pričakovanja. Spletna trgovina, ki je grafično in stilsko čudovito oblikovana bo pustila dolgoročen vtis na uporabnika. Po izdelavi vas naučimo, da si lahko povsem samostojno urejate izdelke v svoji spletni trgovini.
Povpraševanje
Optimizacija SEO
SEO optimizacija spletnih strani in spletnih trgovin je nujna za visoke pozicije v iskalnikih. Večina uporabnikov pregleda le prvo stran zadetkov v brskalnikih, zato bodite tudi vi med najboljšimi! Smo podjetje, ki za obračunavanje stroškov optimizacije nudi tudi način glede na uspešnost.
Povpraševanje
Izdelava in obdelava fotografij

Foto storitve

Podjetje Diginet d.o.o. nudi izdelavo in retuširanje vseh vrst fotografij. Za vas izdelamo poslovne fotografije, portrete, družinske fotografije ter druge. Za nizko ceno omogočamo izdelavo profesionalnih poslovnih in ostalih otografij.

Poslovne fotografije
Izdelava poslovnih fotografij je resen korak k izboljšanju predstavitve vašega podjetja oziroma vašega dela. Odlične poslovne fotografije vam dajejo referenco in verodostojnost bodisi na spletu ali ob ožjih predstavitvah.
Povpraševanje
Družinske, portreti, akti ...
Profesionalno zabeležite vaše najlepše trenutke s podjetjem Diginet d.o.o. Nudimo tehnično podporo, programsko in računalniško opremo ter fotografiramo z najboljšimi Nikon aparati. Zajamčen profesionalen in korekten odnos.
Povpraševanje
Obdelava fotografij
Nudimo kvalitetno retuširanje in obdelavo tako poslovnih fotografij kakor tudi vseh ostalih. Na voljo je več nivojev obdelave posameznih fotografij. Profesionalno retuširanje in obdelavo fotografij priporočamo v primerih, ko gre za poslovne namene.
Povpraševanje
LiteSpeed gostovanje, domene, certifikati SSL ...

Gostovanje, domene, SSL

Vaša spletna stran bo gostovala na najboljših ter najhitrejših strežnikih, ki so locirani v Sloveniji. Strežniki so standard visoke tehnologije, ki s podporo naše tehnične ekipe zagotavljajo varno, hitro in nemoteno delovanje.

Gostovanje spletnih strani
1. Hitro in zanesljivo 2. Najzmoglivejši strežniki 3. Za prvo leto brezplačno
Povpraševanje
Domene
Registracija domen
Povpraševanje
Premium storitev za naročnike strani

Google ads oglaševanje

Najboljši spletni način oglaševanja vaših storitev, blagovne znamke ali produktov. Vse v zvezi oglaševanja z spletnim orodjem Google Ads prepustite strokovnjakom!

Google Ads oglaševanje je najboljša oglaševalska rešitev, ki je na voljo na svetovnem spletu. Storitev je razvilo vodilno spletno podjetje Google.
Povpraševanje
Ker je to preverjeno najboljše!
Ker imate neomejeno možnosti!
Ker boste povečali dohodke!
Ker boste ustvarili prepoznavnost!
Ker brez oglaševanja ne gre!
Ker imate nadzor nad vsem!
Ker je vlagati na pravem mestu najboljša pot!
Povpraševanje
Pomaga vam izboljšati poslovanje ali postati prepoznavnejši ter nudi izjemno podporo pri prepoznavnosti ali prodaji vaših izdelkov.
Povpraševanje
Izvirno oblikovanje promocijskih vsebin

Grafično oblikovanje

Nudimo izvirno grafično oblikovanje najrazličnejših promocijskih vsebin, logotipov, znakov, figur, ipd. V izdelavo vključujemo unikatne domislice, ki bralca kličejo k interakciji. Postanite prepoznavnejši in edinstveni v vseh segmentih promocije.

Izdelava logotipa, znaka ...
1. Unikaten dizajn
2. Več različic
3. Brezplačne korekcije
4. Ugodna cena
Povpraševanje
Kaj oblikujemo za vas?
1. Vizitke, publikacije, koledarje, zloženke
2. brošure, letake, plakate, pisma, kuverte
3. Spletne strani, trgovine, spletne vizitke
4. Logotipe, znake, ikone, figure
5. Zapisnike, jedilnike, menije, označbe,
6. izdelava grafike za vozilo
7. ...
Povpraševanje
Zakaj izbrati nas?
1. Grafika, ki pritegne!
2. Konkurenčne cene!
3. Izvirnost in edinstvenost!
4. Hitra izdelava grafičnega dizajna!
5. Korekcije do popolnosti!
6. Z zaščito avtorstva ali brez!
7. Več konceptov!
Povpraševanje
Videoprodukcija

Poslovni videospoti

Izdelujemo poslovne videospote, ki so namenjeni promociji podjetja. Odlikuje jih kakovost, ugodna cena in hitra izdelava. Na voljo že od 350 € naprej.

Opis v pripravi ...
Povpraševanje
Opis v pripravi ...
Povpraševanje
1. Hitro in kvalitetno
2. Ugodna cena
3. Možnost v več jezikih
4. Vse avtorske pravice za uporabo
Povpraševanje
Spletne trgovine

Izdelava spletnih trgovin

V pripravi