Seo optimizacija spletnih trgovin!
Seo Expert- Kjer štejejo rezultati!

SEO Expert optimizacija preprosto nima konkurence. Omogoča, da naročnik plača šele takrat, ko so rezultati doseženi! V nasprotnem naročnik ne plača ničesar!

Optimizacija od A do Ž

Vzdrževana optimizacija

Najugodnejše v Sloveniji!

BODITE MED PRVIMI ZADETKI

Optimizacija spletnih strani za izboljšanje vaše pozicije v iskalnikih. Večina uporabnikov pregleda le prvo stran na Googlu zato bodite tudi vi med njimi!

Kaj vključuje paket optimizacije SEO-EXPERT?

SEO EXPERT - Optimizacija trgovin

Vzdrževana celovita optimizacija

Izbor ključnih besed (usklajen z naročnikom)

Optimizacija opisov, fotografij ...

Ureditev meta oznak

Insite/Onsite optimizacija

Izdelava in urejanje bloga

Google Search Console in Google Analytics

Tag manager, konverzije, zemljevid strani ...

Vpis v iskalnike, imenike ...

Strokovni opisi

PRO fotografije

EXPERT poročilo 1x mesečno

OPTIMIZACIJA SPLETNIH TRGOVIN

Paket SEO EXPERT – Je napredna SEO optimizacija WordPress strani, ki nudi optimizacijo vseh podstrani in mnogih ključnih besed na izbranih straneh. Optimizirati svojo spletno trgovino pomeni tudi močno dvigovati svoje poslovne rezultate. Tudi vi ste lahko uvrščeni mnogo višje v spletnih iskalnikih, zato naročite odličen paket optimizacije SEO EXPERT! V optimizacijo je vključen tudi reden proces vzdrževanja le te. V ta namen naročniku po dogovoru postavimo in vzdržujemo tudi blog na obstoječi trgovini ali poddomeni, ter ga urejamo. Za blog pripravimo strokovne opise ter prispevke dopolnemo s profesionalnimi fotografijami. Gre za korenito povečanje optimiziranosti vaše spletne trgovine kakor tudi celovitega vzdrževanja zajetih ključnih besed. V podjetju Smart up nudimo različne obsege optimizacije spletnih strani in trgovin, ki zagotavljajo visok generičen obisk vaših ključnih strank in visoko rangiranje v iskalnikih. Naročnik optimizacije spletne strani ali trgovine mora redno sodelovati v procesu ter upoštevati naša navodila. Specializirani smo za optimizacijo WordPress spletnih strani in trgovin. Izberite SEO EXPERT (na voljo le naročnikom, ki so izdelavo svoje trgovine naročili v podjetju Smart up oziroma v kolikor naše podjetje prenavlja trgovino.)

SPECIALIZIRANI ZA OPTIMIZACIJO WORDPRESS STRANI

Izberite Smart up in vaše pozicije na brskalnikih bodo konkretno izboljšane. Optimizacija spletnih strani in trgovin s profesionalci.

Optimizacija spletnih strani!
Za visoke pozicije v brskalnikih (Google, Chrome, Najdi.si, …)

Optimizacija

  • SEO P1 – Osnovna optimizacija
  • Optimizacija matične strani
  • Ureditev zemljevida strani …

  • SEO P2 – Napredna optimizacija
  • Optimizacija posamezne podstrani
  • Meta oznake, opisi, fotografije …
Optimizacija strani

  • Profesionalna spletna optimizacija
  • 5 ključnih besed, 5 podstrani
  • Onsite/Insite, Google Analytics …

ZAKAJ IZBRATI NAS

Optimizacija spletnih strani in trgovin je izjemno pomemben segment! Kljub dobri zasnovi in lepemu dizajnu je stran brez optimizacije v iskalnikih povsem nevidna. Optimizacija s podjetjem Smart up prinaša prepoznavnost blagovne znamke, več obiskovalcev in mnogo več ciljnih uporabnikov.
Naročite optimizacijo pri nas in dvignite svoje poslovne rezultate!

Meni