Zaupajte izdelavo svoje nove strani podjetju Diginet d.o.o. Za vas bomo pripravili odlično spletno rešitev, ki bo navdušila vas in vaše obiskovalce spletne strani. Začnite svoj posel s partnerjem, ki vam bo pomagal do hitre, učinkovite in najlepše profesionalne spletne strani za najnižjo ceno. Izkoristite naših 10 let kjer nudimo 50% popust na izdelavo nove spletne strani ali spletne trgovine!

O podjetju DIGINET D.O.O.

Home O podjetju DIGINET D.O.O.
O podjetju Diginet d.o.o.

Kjer vaš potencial spreminjamo v posel

Podjetje Diginet d.o.o. ustvarja najlepša spletna mesta po vaši meri ter nudi izjemne druge poslovne in spletne rešitve!

Naša vizija delovanja

Že od samega začetka smo se trudili vsem svojim strankam zagotavljati korektne in kvalitetne storitve. Izdelava spletnih strani in trgovin je v našem podjetju z leti prerasla v zaupanja vredno podjetje.

Podpora naročnikom

Nudimo prijazno in strokovno podporo naročnikom spletnih strani. Brezplačno svetujemo in pomagamo.

6149

Pomagamo in svetujemo

560+

Strokovni in inovativni

3507

Predani vašemu projektu

2100

Najlepše spletne strani

Kaj pričakovati?

Pričakujete lahko prijetno in prijazno ekipo, ki bo za vaše podjetje izdelala odlično spletno mesto.
Hitro in zanesljivo
100%
Natančno in strokovno
100%
Kvaliteta
100%
Fer cena
100%
Kreativno, korektno, ugodno, učinkovito in natančno je

www.digi-net.si

Znanje in izkušnje so nas izoblikovale na novo raven. Vsak projekt je svoja zgodba in vsakemu se v popolnosti predamo. Za vas bomo poiskali optimalne rešitve, ki vas bodo odlično zastopale.

Oblikovanje spletnih strani

Izberite profesionalno ekipo, ki bo za vas izdelala najoptimalnejšo spletno rešitev. Oblikovanje je ključen segment, ki bo vašemu podjetju dalo dodano vrednost, ter ključ do odlične prepoznavnosti.

Spletni razvoj

V podjetju Diginet d.o.o. razvijamo različne oblike spletnih strani. Nudimo izdelavo in nadaljnji razvoj spletnih strani, portalov, direktorijev, pristajalni strani, spletnih blogov, trgovin ...

Znanje in izkušnje

Preizkusite Diginet d.o.o. kjer bodo za vas poskrbeli preizkušeni strokovnjaki iz vseh spletnih področij. Danes nam zaupajo tako majhna kakor večja podjetja iz najrazličnejših panog.
  • Ustvarjalni in inovativni
  • Raziskave konkurence
  • Vsaka stran v PRO izvedbi
  • SEO optimizacija
  • Politika zasebnosti GDPR
  • Vse dobite na enem mestu!

Google Ads oglaševanje

Nudimo vodenje in izdelavo marketinških kampanj, izdelavo oglasov, razširitev ipd., na največjem spletnem gigantu Google.

Foto in video produkcija

Podjetje Diginet d.o.o. nudi izdelavo profesionalnih fotografij kakor tudi izdelavo poslovnih videospotov. Na voljo tudi obdelava slik in post-produkcija video posnetkov. Video spote izdelujemo tudi v več jezikih, s podnapisi in glasbeno podlago za katero dobite tudi dovoljenje avtorja glasbe.
Kaj nas stranke sprašujejo pogosto

Pogosta vprašanja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo prek kontaktnega obrazca ali telefona. Naša ekipa bo odgovorila na vsako vaše vprašanje hitro in z otimalno rešitvijo.

Seveda! Za vaše podjetje lahko izdelamo profesionalen logotip, ki vas bo odlično predstavljal. Poleg logotipa za vas lahko izoblikujemo promocijko gradivo, vizitke, letake, kartice, brošure ipd.. Ravno tako nudimo ugoden profesionalen tisk za vse naročnike spletnih strani.

Seveda! Nudimo osnoven in naprednejši sistem samostojnega urejanja spletne strani. Ob izdelavi pa poskrbimo tudi za brezplačno 3 urno strokovno izobraževanje kjer vas naučimo uporabljati urejevalec.

V podjetju Diginet d.o.o. skrbimo za nemoteno delovanje vaše spletne strani. Urejamo in skrbimo za vse potrebno, da je vaša spletna stran vedno na vrhuncu moči.

Odličnost je naša prednost

Ekipa Diginet d.o.o.

Za vas bomo izdelali najlepšo spletno stran, spletno trgovino ...

Za vas bo skrbela preizkušena ekipa. Podjetje Diginet d.o.o. pa vam v znak zaupanja podarja še več mesečno strokovno razlago in izvede vse morebitne spremembe tako oblikovne kakor tudiv zvezi funkcionalnosti vašega novega spletišča povsem brezplačno.

Martin
Dizajner, oblikovalec, idejni vodja
Blaž
Razvojni program, kodiranje
Aljaž
Foto in video produkcija
Matic
SEO optimizacija, oglaševanje